Algemeen

Ik ben aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Elk lid ontvangt iedere maand het vakblad Podopost waar zeer veel informatie over nieuwe ontwikkelingen in staat. Verder organiseert ProVoet lezingen, workshops en congressen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat een pedicure die aangesloten is bij ProVoet alle mogelijkheden zal benutten vakkundig te werk te gaan.
Startpagina HygiŽne is in mijn praktijk zeer belangrijk: alle materialen en instrumenten worden na een behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Ik werk volgens de Code van de Voetverzorger, samengesteld door het HBA. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiŽne, arbo en milieu.

Sinds 1 januari 2009 ben ik opgenomen in het KRP (Kwaliteitsregister voor Pedicures). Hierdoor is het mogelijk voor reuma en diabetes patiŽnten (mits aanvullend verzekerd) om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de pedicure behandeling. Vraag bij uw verzekering naar de voorwaarden.

Door mijn Provoet-lidmaatschap ben ik automatisch aangesloten bij de Geschillencommissie. Hiermee kan ik u als klant bij geschillen, een eerlijke en eenvoudige procedure aanbieden, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.