Praktijkvoorwaarden

ALGEMEEN
In mijn praktijk staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van cliŽnt en behandelaar voorop. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling of massage te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.

 • Alle behandelingen en producten bestellen en/of afhalen uitsluitend volgens afspraak
 • De vermelde duur van een behandeling is een indicatie en inclusief binnenkomst en vertrek uit de ruimte. Deze indicatie wordt u gegeven zodat u rekening kunt houden met het inplannen van uw verdere dagelijkse schema.
 • Voor uw eigen rust: Mobiele telefoons uit of op stil tijdens de behandeling.
 • Ter voorkoming van verlies/beschadiging: Sieraden af/uit tijdens de schoonheidsbehandelingen.
 • U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de spullen die u meeneemt naar de salon.
 • Er mag niet gerookt, gegeten of gedronken worden tijdens de behandeling.
 • Het is niet toegestaan dat u uw kind(eren) onder de 12 jaar meebrengt op uw afspraak. Dit vanwege hun eigen veiligheid.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon

CONTRA‐INDICATIES
In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliŽnten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

 • Besmettelijke (huid)ziekten
 • Griep of ernstige verkoudheid
 • Koorts

HYGIňNE
HygiŽne staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om zo hygiŽnisch mogelijk te werken. Daarom verzoek ik vriendelijk aan u; vůůr uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.

ANNULERING VAN DE AFSPRAAK
Indien u verhindert bent kunt u dit tot 24 uur van te voren (kosteloos) telefonisch of per mail aan mij doorgeven. Het niet op tijd afmelden van een afspraak houdt voor mijn praktijk in dat ik een lege stoel heb. Zonder afzegging ben ik daarom genoodzaakt alsnog een factuur te sturen voor het bedrag van de met u afgesproken behandeling.

TE LAAT KOMEN OP DE AFSPRAAK
Indien u meer dan vijf minuten later komt dan de afgesproken behandeltijd, wordt de verloren tijd ingekort op de behandeling. U bent echter wel het volledige behandeltarief verschuldigd.

PRODUCT(EN) RETOURNEREN
Retourneren of ruilen van producten kan alleen binnen 8 dagen na aankoop, mits de producten ongeopend en ongebruikt zijn. De producten moeten geseald zijn/blijven zodat ik de versheid van deze producten bij wederverkoop kan waarborgen. Afgeprijsde artikelen of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

LEVERINGEN EN DIENSTEN
Op mijn leveringen en diensten zijn naast deze Praktijkvoorwaarden tevens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorgingbranche van toepassing

BETALINGSMOGELIJKHEDEN
Ik accepteer alleen contante of PIN betaling na de behandeling, tenzij anders overeengekomen.
Wanneer u niet via de PIN of contant betaald na de behandeling, wordt er een factuur uitgeschreven. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht. Het bedrag dient dan uiterlijk binnen 8 dagen na factuurdatum bijgeschreven te staan op de rekening.

 (Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden.