The Perfect System

Voor perfecte handen en nagels The Perfect System bevat 6 producten die het mogelijk maken om sterke nagels te krijgen en prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen in 2 weken tijd. Het systeem is een unieke aanpak die met geen enkel ander product in de nagelverzorging vergeleken kan worden. De beste verzorging voor je handen en nagels.

   
Trind Caring Colors

Nagellak die ˇˇk verzorgt (verkrijgbaar in 24 fantastische kleuren) De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hˇuden.

 

   

Cuticle Remover

Trind Cuticle Remover

Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van je nagel. Trind Extra Mild Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind splintervrije Manicure Sticks. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien.

   

Cuticle Balsam

Trind Cuticle Balsam

Zijn je nagelriemen droog? Of heb je regelmatig dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen die ontzettend pijnlijk zijn en in het ergste geval zelfs infecties kunnen veroorzaken)? Trind heeft de oplossing! Trind Cuticle Repair Balsam bevat ingrediŰnten die de groei van sterke nagels bevorderen. Trind Cuticle Repair Balsam bevat tevens belangrijke vochtinbrengers die het natuurlijke vocht langer vasthouden, ook als je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld zon en water.

   

Nail Balsam

Trind Nail Balsam

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Trind Moisturizing Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Moisturizing Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten. Gebruiksaanwijzing

   

Nail Repair Natural

Trind Nail Repair

Is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit. Gebruiksaanwijzing

   

Hand Repair

Trind Hand Repair

Biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crŔme bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. Trind Hand Repair ACE trekt snel in de huid en laat geen spoortje vet achter. En je hebt maar een heel klein beetje nodig voor de perfecte verzorging.

Voor Perfecte Handen en Nagels!