Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf... dat kan bij Salon Silvia in Rijsbergen. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.

Als gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste bied ik u verschillende pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen en manicure behandelingen aan. Maar ook voor goede huidadviezen en belangrijke informatie over cosmetische ingrediŽnten kunt u terecht bij Salon Silvia.

U kunt op deze website informatie vinden over alle behandelingen en producten. Als u nog vragen heeft ben ik natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden. Voor deskundig advies of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend bellen met 076-596 1484.

 


Alle prijzen op deze site zijn onder voorbehoud van fouten of veranderingen

 

 

NIEUWS

   
 

NIEUW  Dr. Baumann

Alle verzorgingsproducten van DR. BAUMANN COSMETIC beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediŽnten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediŽnten gebruikt. Overbodige omverpakking wordt geweerd.

DR. BAUMANN COSMETIC is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieŽn, de donkere en lichte huid, de huid met kloven, enzovoort.

 

Hypogeen

Nieuw in het assortiment:
Hypogeen is een bijzondere huidverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor een zeer gevoelige en droge huid. De ingrediŽnten in Hypogeen producten dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Hypogeen bevat geen geur en / of kleurstoffen en heeft een zeer hoog gehalte aan verzorgende componenten.
Enkele onderscheidende kenmerken van Hypogeen:
  • Hypogeen producten zijn vrij van parfum, kleurstoffen en geurende grondstoffen.
  • Hypogeen producten zijn vrij van Paraffineolie en Vaseline.
  • Alle gebruikte grondstoffen hebben een farmaceutische kwaliteit en worden in representatieve concentraties gebruikt en hebben een neutrale pH 5,5
  • Daarom gebruik je ook minimaal van de Hypogeen producten.
   
 

Ortheses

Een orthese is een teenstukje van siliconenmateriaal dat direct op uw voet wordt gevormd. Een orthese kan klachten van een likdoorn, hamertenen en dergelijke verminderen of doen verdwijnen.
 

TRIND Hand- en Nagelverzorging

The Perfect System
Voor perfecte handen en nagels The Perfect System bevat 6 producten die het mogelijk maken om sterke nagels te krijgen en prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen in 2 weken tijd. Het systeem is een unieke aanpak die met geen enkel ander product in de nagelverzorging vergeleken kan worden. De beste verzorging voor je handen en nagels.

 

TRIND Caring Color Nagellak

Nagellak die ůůk verzorgt (verkrijgbaar in 24 fantastische kleuren) De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hůuden.

 

Nagelbeugels

De nagelbeugel is bedoeld om ingroeiende teennagels te behandelen en te begeleiden tijdens het groeien. Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Na een periode wordt de beugel verwijderd en indien nodig opnieuw geplaatst tot de oorspronkelijke, juiste, vorm van de nagel is verkregen.
 

Mooie teennagels voor iedereen met LCN Wilde Pedique Plus

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, want met Wilde Pedique, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.