LCN Wilde-Pedique Plus

Schaamt u zich voor uw teennagels?
U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN Wilde-Pedique, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het is een n fase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN Wilde-Pedique is erin verschillende kleuren, zo is er altijd wel een kleur die bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

 

Wilde-Pedique & Teennagel Correctie

De nagel voor de behandeling

Het modelleren van de nagel. Waarna deze 2 minuten wordt uitgehard onder de lamp.

De nagel afgewerkt met een glanslaag

Wilde-Pedique & Nabehandeling
Het spreekt vanzelf dat Wilde-Pedique samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. In normale omstandigheden zal dit na verloop van tien maanden het geval zijn. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.


 

Wilde-Pedique & French Pedicure
Wilde-Pedique kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy French Look is bijzonder geslaagd. Om dit effect te krijgen wordt Wilde-Pedique Pink aangewend in combinatie met een Pearl White aan de nagelrand.

En laag Wilde Pedique Plus wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Daarna wordt de witte rand aangebracht en wordt 2 minuten uitgehard onder de polymerisatielamp. De nagel afgewerkt met een French Look