Dagelijkse Voetverzorging

Hypogeen Voet-Been Crème

Voor de bescherming van de droge huid
De dierproefvrije huidverzorgingslijn van Hypogeen is speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer gevoelige huid. De producten van Hypogeen zijn ook zeer goed te gebruiken voor mensen met diabetes. De productingrediënten vullen namelijk de tekorten aan die bij hen zijn ontstaan en dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid.

Met de voet-been crème van Hypogeen voorkomt u onnodige voetproblemen, waaronder een diabetesvoet. Door de crème regelmatig aan te brengen, geeft u kloven, schilfers en eelt geen kans. Dankzij de actieve enzymen in het unieke papaja-extract voelt uw huid onmiddellijk zachter en comfortabel aan.

Hypogeen Voet-Been Crème bevat de volgende werkzame stoffen: Papaya Extract, Vitamine E en Lecithine, 5% Urea


Bepanthen Intensief Lotion
Kwetsbare, gespannen of droge huid?
Bepanthen Intensief Lotion is een zachte, vette lotion die het natuurlijke huidherstel dagelijks ondersteunt. Door aanvulling te geven op natuurlijke huidvetten legt Bepanthen Intensief Lotion tevens een beschermend laagje op de huid.

De lotion is bijzonder geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid van bijvoorbeeld voeten, handen en benen. Het verzacht het gespannen gevoel van de huid, voedt de huid en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. De huid voelt soepel aan.

 
Bepanthen Crème
Rode, droge en geprikkelde huid?
Bepanthen Crème is een zachte, verkoelende crème die het natuurlijke huidherstel ondersteunt. Bovendien verkoelt de crème bij het aanbrengen. De huid wordt snel verzacht en gehydrateerd en voelt soepel aan.

De lichte crème is bijzonder geschikt voor rode, droge geprikkelde huid op bijvoorbeeld gezicht, handen, voeten en benen.

Al deze producten zijn ook geschikt voor de diabetische huid.