Voetpakking of Voetmasker

Een voetpakking of voetmasker is voor de intensieve verzorging van de voethuid en de diepe ontspanning van de hele mens. Er zijn verschillende voetpakkingen voor de vermoeide voeten, koude voeten, droge voeten en de gekloofde huid. U kunt kiezen uit de volgende pakkingen:
 

Vitaliserende pakking
Een verkwikkend voetmasker van Signora Collina, met o.a. pepermunt, eucalyptus, rozemarijn en lavendel die zorgen voor een tintelfris gevoel. Dit masker heeft een langdurige verkoelende werking en helpt bij zware en vermoeide benen, is antiseptisch en weerstand verhogend.

Verwarmende pakking
Een heerlijk geurend en intens huidverzorgend masker van Signora Collina, met o.a. kaneel, den en gember. Dit voetmasker heeft een verwarmende werking op de huid, stimuleert de bloedsomloop, is antiseptisch en weerstand verhogend. Ideaal masker wanneer u last heeft van wintertenen.

Groene Leem pakking
Leem is een verrassend eenvoudig natuurproduct. Door de sterk zuiverende en genezende werking kan leem bij allerlei klachten en problemen zijn nut bewijzen. De groene leem heeft sterk ontgiftende en reinigende eigenschappen. Leem werkt zuiverend bij een onreine en acne huid, maakt wonden schoon en zorgt voor een snelle genezing. Leem kan uitstekend ontgiften.

Camillen kloven pakking
Een intensief verzorgend masker ter reparatie van de gekloofde huid. Met crèmes op basis van o.a. zuivere witte vaseline van medische kwaliteit, etherische kamilleolie, azuleen, vitamine A, Vitamine E en wortelolie.