Voet-Wellness

Kom volledig tot jezelf in een verzorgende wellness behandeling met een diep ontspannende werking dankzij de heerlijk geurende producten. Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van de producten van het gerenommeerde merk Signora Collina. Deze eerlijke en zuivere producten zijn geheel op basis van aromatherapie, dus pure natuurcosmetica. 

 

Signora Collina

In de huidige samenleving nemen natuurcosmetische producten die mens en milieu sparen, een steeds grotere plaats in. De producten van SIGNORA COLLINA zijn gecertificeerd door het BDIH. Dat betekent dat deze producten voldoen aan de hoogste normen die worden gesteld aan natuurcosmetica.

Alle producten zijn op basis van aromatherapie. De producten hebben een eigen filosofie die gebaseerd is op de wisselende seizoenen. De filosofie is dat zowel onze huid als ons gevoel in de verschillende seizoenen een aangepaste zorg vragen. In alle SIGNORA COLLINA producten worden uitsluitend en alleen natuurlijke ingrediënten toegepast. De producten zijn afgestemd om het lichaam en de huid in zijn natuurlijk functioneren te ondersteunen en verzorgen. Tevens is ieder product ontwikkeld met natuurlijke, lichaamseigen stoffen om de huid of het lichaam te geven wat het van nature nodig heeft voor de verzorging van het biologisch evenwicht.

SIGNORA COLLINA staat borg voor een volledig natuurlijke huidverzorging met producten waarvan wij garanderen dat ze voldoen aan 100% natuurlijkheid, en géén gebruik maken van synthetische en huidonwaardige stoffen. De producten zijn ecologisch verantwoord, duurzaam en niet getest op dieren.