Dr Baumann Haarverzorging

"Gezond haar tot in de puntjes"

Speciaal ontwikkeld voor de extreem gevoelige hoofdhuid, op basis van natuurlijke, huididentieke ingrediënten. Voor een milde en veilige verzorging van haren en hoofdhuid.

Shampoo

Shampoo met milde reinigingssubstanties, zonder bekende allergenen. Haar en hoofdhuid worden gezond en bionoom gereinigd. Een kruidenextract verminderd jeuk en gaat roosvorming tegen. De aminozuren L-proline, hyaluronzuur en betaïne brengen het haar in conditie. Panthenol en lichaamseigen lipiden verzorgen het haar en de hoofdhuid. Ook verkrijgbaar in handige reisverpakking.

Inhoud: 200ml

Conditioner Special

Conditioner Special verbetert de kambaarheid van het haar en geeft, door het gebruik van D-panthenol en andere geselecteerde ingrediënten, het haar een zijdezachte, gezonde glans. Macadamiaolie heeft een intensief verzorgend effect zowel op het haar als op de hoofdhuid, terwijl het haar toch luchtig blijft. Ook in handige reisverpakking.

Inhoud: 200ml

Hair Mask

Hair Mask verbetert de kambaarheid van het haar en geeft, door het gebruik van D-panthenol en andere geselecteerde ingrediënten, het haar een zijdezachte, gezonde glans. Voornamelijk bedoeld voor lang haar, om de haarpunten in conditie te houden. Zacht, soepel en optimaal verzorgd en stevig haar met een extra verzorgde hoofdhuid.

Gebruik: Aanbrengen op gewassen haar. 10 minuten laten inwerken en afspoelen. Kan ook op droog haar worden aangebracht. 1u laten inwerken en daarna het haar wassen. Wordt niet hard.

Inhoud: 200ml

Hair Revitalising Lotion

Hair Revitalising Lotion bevat tijm, D-panthenol, vitamine E, vitamine H en myo-inosit. Een mix van ingrediënten die de haarwortels versterkt en daardoor haaruitval en voortijdig vergrijzen van het haar tegengaat. Haar en hoofdhuid zijn binnen de genetische grenzen in de best mogelijke toestand. Intensieve maar milde verzorging van haar en hoofdhuid volgens de nieuwste stand van de wetenschap met de beste verzorgende stoffen.

Gebruik: 1-2x per dag gebruiken, minstens telkens na het wassen van het haar telkens in de hoofdhuid inmasseren.
Let op de juiste massagetechniek: met de vingertoppen de hoofdhuid zachtjes tegen de schedel bewegen.

Inhoud: 200ml

Styling Mousse

Styling Mousse zorgt voor extra volume en stevigheid en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Kleeft niet en geeft een natuurlijk resultaat. Bevat provitamine B5 voor een extra verzorgende werking. Een klein beetje Styling Mousse aanbrengen op het vochtige haar en in model föhnen. Kan ook op droog haar worden gebruikt.

Hair Spray

Hair Spray zorgt voor een langdurige fixatie van uw kapsel. Voor het benadrukken van bepaalde lokken, een beetje Hair Spray op de vingers brengen en zo de lok in model brengen. De DR. Baumann Hair Spray verzorgt en beschermt het haar dankzij biotine en provitamine B5. Makkelijk uitkambaar.