Dr Baumann Hand- en Voetverzorging

"Diepwerkende verzorging mét resultaat"

Huidverbetering op niveau, ook voor de handen en de voeten. De hand- en voetverzorgingsproducten van DR. BAUMANN bevatten immers dezelfde hoogwaardige oliën en werkstoffen als de gelaatsverzorgingsproducten.

Handverzorging

Hand Cream

Hand Cream is een uitstekende handcrème met hoogwaardige verzorgende oliën en vitamines. Hij beschermt de zwaar belaste huid van de handen tegen uitdrogende reinigingsubstanties en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. De Hand Cream wordt onmiddellijk opgenomen en veroorzaakt geen vetvlekken. Zelfs niet op papier!

Inhoud: 75ml

Nail and Cuticle Oil

Nail and Cuticle Oil is een complete verzorging voor de nagels en de nagelriemen van zowel handen als voeten. De nagelolie is extreem zuinig in het gebruik en wordt aangebracht met een handige applicator. Macadamia olie, abrikozenolie en vitamine E werken bij broze nagels en zorgen voor stevige, gave nagelriemen en daardoor voor elastische, stevige nagels.

Inhoud: 4,5ml

Hand Mask

Hand Mask is een intensieve, rijke behandeling voor de handen op basis van de hoogwaardige oliën van macadamia en jojoba, met vitamine E, ureum, rozemarijnolie en algenextract. Uitstekend geschikt voor de regeneratie van gestreste en zeer droge handen, bijvoorbeeld over nacht.


Gebruik: Voor een extra intensieve werking breng je het Hand Mask bij voorkeur aan voor het slapengaan. Op die manier kan het de hele nacht inwerken en sta je 's ochtends op met zachte, diep verzorgde handen die er weer tegenaan kunnen. Breng royaal aan op de handen en masseer in. Laat wat niet onmiddellijk wordt opgenomen gewoon zitten.

Inhoud: 75ml


Hand & Skin Disinfectant

Hand & Skin Disinfectant is een ontsmettingsmiddel op alcoholbasis en werkt zowel antibacterieel als antiviraal. Bevat als verzorgende en verzachtende component aloe vera. Dat maakt het product mild en minder uitdrogend, ook bij frequent gebruik.

Inhoud: 100ml

Voetverzorging

Foot Cream Tea Tree

Foot Cream Tea Tree is een intensief verzorgende voetcrème met ureum, hoogwaardige natuurlijke oliën zoals sheabutter en vitamine C. De antiseptische werking van de essentiële oliën tea tree en farnesol verhelpt voetschimmel en elimineert onaangename geurtjes.

Inhoud: 75ml

Chaps Cream

KLOVEN CREME

Chaps Cream is een rijke anti-klovencrème met sheabutter, jojobaolie, ureum en vitamine C. Zeer effectief bij een verhoornde, gebarsten en ruwe voethuid maar ook werkzaam bij kloofjes en scheurtjes aan de handen of elders op het lichaam.

Inhoud: 75ml

Chaps Cream Super

INTENSIEVE KLOVENCREME

Voor wanneer de klassieke Chaps Cream net niet voldoende is, is er Chaps Cream Super!

Het nog hogere gehalte van essentiële vetzuren en het hoge ureumgehalte van 8% zorgen voor een ideale bescherming en sterkere remediëring voor de zwaar verhoornde, gebarsten, droge en ruwe voethuid. De nieuwe Chaps Cream Super werkt ook bij moeilijkere gevallen. De huid van de voeten blijft lang soepel en symptoomvrij lopen wordt weer mogelijk.

Inhoud: 75ml

Foot Mask

Foot Mask is pure verwennerij voor de vermoeide voeten na een lange, belastende dag van rechtstaan, slenteren of lopen. Het Foot Mask biedt een intensieve verzorging met hoogwaardige oliën en vitamine E. Daarnaast bevat het ook algenextract wat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Je voeten zijn in no time terug fit en klaar voor nog een rondje! :-)

Gebruik: Breng een behoorlijke laag aan na het reinigen van de voeten (bijv. met het Footh Bath Concentrate van DR. BAUMANN), laat 10 à 15 minuten inwerken en masseer het restant in.

Inhoud: 75ml


Aloe Vera Mask

Aloe Vera Mask is een kalmerend en verfrissend gelmasker voor de belaste, geirriteerde, jeukerige huid. Aloe vera en een kruidenmengeling van onder meer bonenkruid, rozemarijn, kamille en basilicum zorgen voor een verfrissend, instant kalmerend effect en brengen de huid weer tot rust. Vooral geschikt na het zonnebaden en voor het behandelenen van de zonverbrande huid. Ook ideaal als verkoelende voet gel voor vermoeide zware voeten.

Leg Lotion

Leg Lotion is een lichte lotion voor de intensieve verzorging van de benen. Met jojobaolie, sheabutter, vitamine C, muntolie en lavendelolie. Het vaatwandversterkende paardekastanje-extract werkt tegen spataders. Aangenaam stimulerend en verfrissend bij zware en vermoeide benen.

Inhoud: 200ml

Foot Bath

Foot Bath is een zacht reinigend en stimulerend voetbad met de verfrissende en schimmelwerende essentiële oliën tea tree, lavendel eucalyptus en munt. Ideaal als voorbereiding op een pedicurebehandeling. Ontspannend en verfrissend bij vermoeide of branderige voeten. Ook ideaal als badschuim. Heel zuinig in het gebruik.

Inhoud: 200ml