Dr Baumann Verzorgende Maskers

"De perfecte aanvulling van uw dagelijkse verzorging"

Bepaalde omstandigheden, zoals extreme koude of warmte of langdurige zonblootstelling, kunnen de huid dusdanig uitputten dat ze een extra oppepper kan gebruiken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN deze speciaal aangepaste gelaatsmaskers, om de huid datgene te geven wat ze op dat moment broodnodig heeft.

Liposome Mask

Liposome Mask met meervoudige liposomen die de relatieve huidvochtigheid snel doen stijgen. Fijne droogtelijntjes die het gevolg zijn van deshydratatie worden efficiënt tegengegaan. Huididentieke vitamines beschermen en herstellen de huid. De huid wordt zuiverder, elastischer, aantrekkelijk en oogt gezonder.

Gebruik: Neem een hoeveelheid van het masker ter grote van ongeveer 50 eurocent. van ongeveer een 20 eurocentje en verdeel over uw gelaat en hals. Laat dit minstens 20 minuten zitten, maar nog beter is het om er helemaal niet af te halen. Ideaal om in de avond op te doen voor het slapen gaan.

Inhoud: 75ml

Aloe Vera Mask

Aloe Vera Mask is een kalmerend en verfrissend gelmasker voor de belaste, geirriteerde, jeukerige huid. Aloe vera en een kruidenmengeling van onder meer bonenkruid, rozemarijn, kamille en basilicum zorgen voor een verfrissend, instant kalmerend effect en brengen de huid weer tot rust. Vooral geschikt na het zonnebaden en voor het behandelenen van de zonverbrande huid. Ook ideaal als verkoelende voet gel.

Gebruik: Neem een hoeveelheid van het masker ter grote van ongeveer 50 eurocent. van ongeveer een 20 eurocentje en verdeel over uw gelaat en hals. Laat dit minstens 20 minuten zitten, maar nog beter is het om er helemaal niet af te halen. Ideaal om in de avond op te doen voor het slapengaan.

Inhoud: 75ml

Cream Mask

Oily and Impure Skin

Cream Mask for oily and impure Skin is een zuiverend masker voor de vette huid. Met kiezelgoer, kaoline, jojoba-olie, sheabutter, vitamine C en kamille. Werkt vuilabsorberend en heeft een reinigende, verzachtende en sterk huidkalmerende werking. De huid voelt op de duur duidelijk minder vet aan.

Gebruik: Breng aan op een schone huid en laat 15 minuten zitten. Daarna verwijderen met een warme vochtige washand of onder de douche.

Inhoud: 75ml

Cream Mask

Normal and Dry Skin

Cream Mask for Normal and Dry Skin is vooral een zuiverend masker voor de vetarme, droge huid. Met kaoline, jojoba-olie, sheabutter, vitamine C en basilicumolie. Werkt vuilabsorberend en heeft een reinigende, verzachtende en sterk huidkalmerende werking.

Gebruik: Breng aan op een schone huid en laat 15 minuten zitten. Daarna verwijderen met een warme vochtige washand of onder de douche.

Inhoud: 50ml

Mineral Mask

Alle Huidtypen

Op basis van milde kaolien (helende aarde) en minerale sedimenten uit de Dode Zee is dit masker geschikt voor gelaat en lichaam. Het werkt tegen roodheid en toch verkwikkend, versterkt het afweersysteem van het lichaam. Hij is geschikt voor alle huidtypes en is optimaal voor huidverzorging bij neurodermitis en psoriasis, alsook bij reumatische en chronische klachten.

Gebruik: Eén deel poeder mengen met 3 delen water, aanbrengen met een spatel, afdekken met huishoudfolie en tien minuten laten inwerken. Mineral Mask bedoeld om af te dekken zodat het vochtig blijft. Dat kan eenvoudig met huishoudfolie.
Wanneer je het dik genoeg aanbrengt, is dit niet perse noodzakelijk. Daarna verwijderen met een warme vochtige washand of onder de douche.

Inhoud: 500ml

Algea Thermo Mask Mild

Alle Huidtypen

Het Algea Thermo Mask Mild, op basis van kaolin en algen wordt "allround" ingezet bij alle behandelingen waar een dieptereiniging wenselijk is. Maar ook als oppepper voor een futloze grauwe huid. De milde warmte stimuleert de doorbloeding en dat resulteert in een lang aanhoudende, mooie "glow".

Gebruik: Royaal aanbrengen op de gereinigde huid. 10 a 15 minuten laten intrekken en daarna verwijderen met een warme vochtige washand of onder de douche.

Inhoud: 75ml