Dr Baumann Overige Producten

"Gezond fris en schoon"

Een oplossing voor specifieke huidproblemen. Efficiënt en vrij van agressieve en allergene werkstoffen. Voor een doeltreffende, gezonde dagelijkse hygiëne.

Deodorant Extra Mild

Deodorant extra Mild is een zeer milde deospray die toch efficiënt beschermd tegen minder aangename lichaamsgeurtjes. Speciaal voor de gevoeligere huid.

Inhoud: 125ml

Deodorant Mild & Strong

Deodorant Mild & Strong (Manuka, Tea Tree & Lavender) is een sterkere variant van de DR. BAUMANN deo mild, met een antimicrobiële werking door toevoeging van manuka, te tree en lavendel.

Inhoud: 125ml

Deo Cream

Deo Cream zonder aluminium en essentiële oliën. Een stick die toch de hele dag nare zweetgeuren tegenhoudt. De speciaal ontwikkelde dispenser zorgt ervoor dat het product op een makkelijke en hygiënische manier kan worden aangebracht.

Inhoud: 50ml

Bleaching Cream

Milde huidblekende crème met vitamine E en C, zonder agressieve stoffen.
De huid krijgt na een zekere periode een blekere teint. Een verdere bruining door UV-straling wordt tegengehouden. Ook geschikt als intensieve bescherming tegen de zon.
De huid van gezicht en lichaam blijft zacht en soepel. Naargelang de diepte van de vlekken, ook hier een zinvolle, langdurige behandeling gedurende verschillende maanden.
Langzame, maar daardoor uiterst zacht verbleking van de huid.

Insect Stop

Lichte en verfrissende lotion met een mengeling van insectenwerende essentiële oliën als lavendel, citronella, tea tree en mirre. Houdt muggen en andere insecten op een afstand en is bij warm weer aangenaam verfrissend.
Bescherming tegen insectenbeten zonder gevaar voor allergie en gezondheid door parfum en chemische conserveringsmiddelen.

Inhoud: 200ml

Shaving Mousse for Women

Het milde scheerschuim zorgt voor een zachte scheerbeurt, zelfs voor een gevoelige huid en zorgt ervoor dat het mesje optimaal over de huid glijdt. Panthenol en natuurlijke vitamine E beschermen de huid tegen irritatie. Al tijdens het scheren verzorgt en kalmeert dit product de huid.

Baby & Kids Cream

Baby & Kids Cream is een gezonde en zachte crème met verzorgende en beschermende werkstoffen voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Mag ook tussen de billetjes gebruikt worden. Hij is echter ook ideaal voor de verzorging van de extreem gevoelige huid bij volwassenen.


Baby Cleansing Lotion

Baby Cleansing Lotion is een zeer milde reiniging zonder minerale olie en bekende hoogallergene stoffen zoals parfums, conserveringsmiddelen en cocamidopropyl betaine. Voor een gezonde bionome reiniging van lichaam en hoofdhuid van jongs af aan. Ideaal als voorbereiding op de Baby & Kids Cream.

Pimple Cream

Droogt puistjes uit zodat ze sneller verdwijnen. De huid is zuiverder. Op zwavelbasis. Optimaal voor de huidverzorging tegen puistjes en acne. Optimale aanvulling op ACTIVE CARE.


Zinc Cream

Zinc Cream droogt puistjes uit zodat ze sneller verdwijnen. De huid is zuiverder. Op zinkbasis.
Optimaal voor de huidverzorging tegen puistjes en acne. Optimale aanvulling op ACTIVE CARE.

Décolleté Special

Décolleté special is een gespecialiseerde gel met salie- en hopextract ideaal voor de verzorging vna de huid rond de buste en het décolleté. Ook verkrijgbaar in een handige reisverpakking.

Inhoud: 200ml

Toothpaste Vitamin B12

Toothpaste vit. B12 met fluoride is een bijzondere, natuurlijke, tandpasta dankzij een krachtige combinatie van kamille, pepermunt, vitamine B12 en mineraal zout. Menthol zorgt voor een aangename, zachte smaak. Met fluoride voor een stevig tandglazuur

Toothpaste vitamin B12 zonder fluoride is een bijzondere, natuurlijke, tandpasta dankzij een krachtige combinatie van kamille, pepermunt, vitamine B12 en mineraal zout. Menthol zorgt voor een aangename, zachte smaak.

Lip Stick Factor 7

Lippenbalsem met waardevolle verzorgende oliën, vitamine E en titaandioxide. Verzorgt, herstelt en beschermt de gevoelige en droge huid van de lippen, zowel bij koud weer als bij zon. Zeer spaarzaam in gebruik.

Gebruikstip: niet uit de huls draaien, maar met de vingertip een klein beetje van de lippenbalsem op de lippen aanbrengen.

Bij consequent en regelmatig gebruik blijven de lippen zowel in de winter als in de zomer zijdezacht verzorgd en beschermd tegen UV-straling.