Dr Baumann Milde Gelaatsreiniging

"De perfecte voorbereiding op elke gelaatsverzorging"

Onze hoogwaardige reinigingsproducten verwijderen op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder deze al te sterk te ontvetten, dankzij huididentieke tensides en verzorgende componenten zoals lecithine, ureum, vit. E en hyaluronzuur.

Cleansing Gel

Cleansing Gel  is een mild reinigende gel met ureum en hoogwaardige macadamiaolie voor wie het reinigen op basis van schuim en water prettiger vindt of wanneer een grondigere ontvetting van de huid wenselijk is. Ook in handige reisverpakking.

Gebruik: Verdeel masserend op het vochtige gelaat en verwijder daarna met een vochtige washand, een watje of onder stromend water.

Inhoud: 200ml

Cleansing Milk

Cleansing Milk is een zachte en verzorgende reinigingsmelk, geschikt voor alle huidtypes. Op basis van natuurlijke olie, ureum en vitamine E voor een diepe maar milde reiniging van de huid. Ook verkrijgbaar in handige reisverpakking.

Gebruik: Verdeel masserend op het (droge) gelaat en verwijder daarna met een vochtige washand, een watje of onder stromend water. Voor niet heel gevoelige ogen, kunt u de milk ook gebruiken om (niet-waterproof) oogmake-up te verwijderen met een watje.

Inhoud: 200ml

Facial Tonic Lotion normal and oily skin

Facial Tonic Lotion normal and oily skin is een frisse, aangename en alcoholvrije gezichtstonic voor de normale tot vette en gemengde huid. Stabiliseert de fysiologische pH-waarde van de huid, verwijdert de laatste vetrestjes en bereidt de huid zo optimaal voor op de volgende verzorgingsfase.

Gebruik: Breng aan op een watje en strijk over het gezicht.

Inhoud: 200ml

Facial Tonic Lotion Dry Skin

Facial Tonic Lotion Dry Skin is een verfrissende, aangename en alcoholvrije gezichtstonic voor de droge huid. Stabiliseert de fysiologische pH-waarde van de huid, verwijdert de laatste vetrestjes en bereidt de huid zo optimaal voor op de volgende verzorgingsfase.

Gebruik: Breng aan op een watje en strijk over het gezicht.

Inhoud: 200ml

Anti Comedo Lotion 4,8

Anti Comedo Lotion 4,8 is een ontsmettende alcohol-water oplossing met een pH van 4,8. Voor het extra ontvetten en nabehandelen van het gelaat na het verwijderen van mee-eters of bij de behandeling van onzuiverheden.

Gebruik: Breng aan op een watje en strijk over het gezicht

Inhoud: 200ml

Eye Make-Up Remover

Eye Make Up Remover voor het veilig verwijderen van make up. Met milde, verzorgende ingrediënten voor een optimaal maar zacht resultaat.

Inhoud: 75ml

Peeling

MILD voor de gevoelige huid
MEDIUM voor de normale huid
STRONG voor de onzuivere huid

Verzorgende scrub voor de gevoelige huid. Door een massage met zachte, ronde kogeltjes, worden doorbloeding en zachtheid van de huid verbeterd zonder ze te beschadigen. Dode huidcellen worden verwijderd. Regelmatig scrubben met deze peeling voorkomt mee-eters en onzuiverheden en ondersteunt de dieptewerking van de verzorgende producten.

De korrel in onze peelings is op basis van polylactic acid, een 100% biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk copolymeer. De korrel is mooi afgerond en beschadigt, in tegenstelling tot peelings op basis van bijvoorbeeld perzikpittensplinters, de huid niet. Dode huidcellen worden losgeweekt en vervolgens zachtjes los gewreven in plaats van weg geschuurd. Resultaat: de huid oogt terug fris en ziet er stralend uit!

Gebruik: Neem een beetje peeling (ter groote van een euromuntje) verdeel dit over het gezicht en masseer met roterende bewegingen op een droge huid. Doe dit voor 3 minuten. Mocht hij tussendoor te stug worden, kan u uw vingers een beetje vochtig maken. Niet teveel water gebruiken.

Inhoud: 75ml