BeauCaire

BEAUCAIRE is het kleine broertje van het DR. BAUMANN CLASSIC gamma. Dit eveneens 100% bionome productgamma van uitstekende kwaliteit onderscheidt zich van de grote broer door:

  • een goedkopere verpakking
  • een kleinere concentratie werkstoffen
  • een minder dure maar toch prima plantaardige olie
  • een beperkt aantal producten

BEAUCAIRE producten

  • bevatten meervoudige liposomen, huididentieke ingrediënten en vitamines
  • zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen
  • hebben een aangename natuurlijke geur zonder toevoeging van parfum
  • bevatten een plantaardige basisolie i.p.v. goedkope minerale olie (petroleum)
  • zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen

Wilt u de informatiefolder van de BeauCaire lijn graag doorlezen, klik dan hier.

BeauCaire Milde Gelaatsreiniging

Onze hoogwaardige reinigingsproducten verwijderen op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder de huid uit te drogen. Een goede reiniging zorgt er voor dat de navolgende huidverzorging optimaal kan worden opgenomen voor een maximale werking in de huid.

Cleansing Milk

Cleansing Milk voor elk huidtype is uiterst mild en huidvriendelijk. De huid wordt nadien met de BeauCaire Tonic Lotion behandeld. Beide producten vullen elkaar aan waardoor de huid perfect wordt voorbereid op de verzorging. De BeauCaire Tonic Lotion is hierop de ideale aanvulling.

Gebruik: Verdeel masserend op het (droge) gelaat en verwijder daarna met een vochtige washand, een watje of onder stromend water. Voor niet heel gevoelige ogen, kunt u de milk ook gebruiken om (niet-waterproof) oogmake-up te verwijderen met een watje.

Inhoud: 250ml

Face Cleanser

Face Cleanser voor elk huidtype, is geschikt voor de wat vettere huid en voor iedereen die voor de dieptereiniging van het gelaat een schuimende wasgel verkiest. Hoogwaardige reinigingsproduct verwijderd op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder de huid uit te drogen. De BeauCaire Tonic Lotion is hierop de ideale aanvulling.

Gebruik: Verdeel masserend op het natte gelaat en verwijder daarna met een vochtige washand, een watje of onder stromend water. Voor niet heel gevoelige ogen, kunt u de milk ook gebruiken om (niet-waterproof) oogmake-up te verwijderen met een watje.

Inhoud: 250ml

Tonic Lotion

Tonic Lotion verfrist uw huid en zorgt voor het herstel van de PH-waarde en daardoor het terug vernauwen van de poriën na het gebruik van de Cleansing Milk of Gel. Nu is uw huid helemaal klaar voor de volgende stap; de eigenlijke verzorging met liposomen.

Gebruik: Breng aan op een watje en strijk over het gezicht.

Inhoud: 250ml

BeauCaire Liposomen

Meervoudige liposomen vormen de basis van de BeauCaire gelaatsverzorging. Na het reinigen met de BeauCaire reinigingsproducten brengt u op de nog vochtige huid één van de hierna volgende BeauCaire liposomenproducten aan. Zo zullen de meervoudige liposomen in de huid kunnen doordringen om uw huid optimaal te hydrateren en te voeden. Pas nadien mag een aangepaste BeauCaire gezichtscrème worden aangebracht. Dit is de juiste volgorde voor een optimaal resultaat. Anders kunnen de liposomen niet door de huid worden opgenomen. Net zomin als de andere BeauCaire producten bevatten deze bionome liposomenserums chemische conserveringsmiddelen, parfum, minerale olie/ paraffine of dierlijke ingrediënten.

Liposome

LIGHT
MEDIUM
SUPER

Deze producten versterken de hydratatie van uw huid dankzij een zeer hoge concentratie meervoudige liposomen.

Liposome Light heeft een geringere concentratie oliën en liposomen en is daardoor ideaal voor een vettere huid, bij warmer weer of indien uw huid eerst moet wennen aan de hoogwerkzame liposomen. Wanneer uw huid gewend is aan de liposomen kunt u eventueel overschakelen op de Liposome Medium of Super, die meer liposomen bevat. De liposome light en medium bevatten de vitamines E, A, C, D-panthenol en hyaluronzuur.

Gebruik: Breng direct aan na de tonic lotion, zodat de gel makkelijker en zuiniger verdeeld wordt.

Inhoud: 50ml

Liposome Tea Tree

Liposome Tea Tree bevat dezelfde werkstoffen als BeauCaire Liposome Medium met als extra werkstof Tea Tree. Dit maakt het bijzonder geschikt voor de verzorging van puistjes of voor de onzuivere huid.

Gebruik: Breng direct aan na de tonic lotion, zodat de gel makkelijker en zuiniger verdeeld wordt.

Inhoud: 50ml

BeauCaire Gelaatscrèmes

Alle BEAUCAIRE gelaatscrèmes kunnen worden aangebracht zonder eerst een liposomenproduct te gebruiken. Maar dit verdiend toch de voorkeur omwille van de maximaal hydraterende meervoudige liposomen en andere waardevolle ingrediënten van de BEAUCAIRE liposomenpreparaten. Is de huid na het aanbrengen van de liposome gel nog trekkerig, dan heeft u deze aanvullende verzorging nodig. U heeft de keuze tussen de Intensive producten voor een intensieve verzorging van de veeleisende huid en de Super Sensitive producten voor een superzachte verzorging van de (over)gevoelige huid.

Intensive

LIGHT (vette huid)
MEDIUM (normale tot gemengde huid)
RICH (droge tot zeer droge huid)

Deze lichte crèmes bevatten ingrediënten die de veeleisende huid nodig heeft en die de huid beschermen en verwennen. Intensieve verzorgende oliën en werkstoffen zoals ceramides, vitamine E, vitamine A, D-panthenol en urea.

Inhoud: 50ml

Intensive Tea Tree

Intensive Tea Tree is een lichte doch intensief verzorgende crème voor de droge en onzuivere huid. Het bevat Tea Tree als actieve antimicrobiële component. Bijzonder aanbevolen in combinatie met BeauCaire Liposome Tea Tree

Inhoud: 50ml

Super Sensitive

LIGHT (vette huid)
MEDIUM (normale tot gemengde huid)
RICH (droge tot zeer droge huid)

Deze uiterst lichte olie-in-water emulsie bevatten zo weinig mogelijk voedingstoffen als mogelijk. Ze zijn zeer geschikt voor mensen met een overgevoelige en licht irriteerbare huid die de grootste moiete hebben om een geschikt product te vinden. Om de huid niet te overvoeden, kozen we in de plaats van de gebruikelijke rijke en voetzame plantaardige oliën, in dit geval voor een zeer neutrale siliconeolie. De Super Sensitive producten bevatten enkele zeer waardevolle huideigen natuurlijke ingredïenten zoals de kwalitatief zeer hoogsteaande natuurlijke vitamine E, urea en melkzuur. Ideaal voor mensen met een uiterst gevoelige huid die toch een gezonde bescherming willen zonder minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen.

. De Super Sensitive Light biedt een aangenaam huidgevoel voor de overgevoelige huid die snel reageert op andere crèmes. Als vetstof werd gekozen voor een neutrale siliconenolie. Deze sluit de huid niet af en is biologisch niet actief waardoor de huid niet wordt belast.

Inhoud: 50ml

Intensive Lotion

Intensive Lotion is een zeer rijke lotion voor de intensieve verzorging van de veeleisende en droge huid van zowel gelaat als lichaam. Beter geschikt dan de BEAUCAIRE Bodylotion als de huid een meer intensieve verzorging vraagt. Dit zeer voedende product bevat naast de vitamines E, A, C en D-panthenol ook nog eens urea, lactic acid en palmkernolie. Ook bijzonder geschikt voor gelaats- en lichaamsmassage.

BeauCaire Lichaamsverzorging

Wanneer we het over huidverzorgingsproducten hebben denken we meestal spontaan aan gelaatsverzorging. Toch heeft ook de rest van ons lichaam nood aan beschermende en opbouwende stoffen. Een huid in topconditie is een mooie huid en gewoon een stuk aantrekkelijker.

Body Lotion

Deze lotion is zeer voordelig voor uw huid na iedere douche of bad. Een speciale combinatie van werkstoffen zoals vitamine E, D-panthenol, Urea, Lactic Acid en verzorgende oliën maakt dit product ideaal voor de verzorging en bescherming van het hele lichaam. Uw huid behoudt haar zachtheid en veerkracht. Voor de droge, zeer droge en schilferige huid raden we de rijkere BeauCaire Intensive Lotion aan.

Inhoud: 250ml

Shower Balm

Milde douchebalsem, ontwikkeld voor het dagelijks reinigen en verzorgen van het hele lichaam. Verwen uw huid vervolgens met BeauCaire Body Lotion om deze zacht en soepel te houden. Voor de verzorging van de droge tot zeer droge en schilferige huid bevelen we eerder BeauCaire Intensive Lotion aan.

Inhoud: 250ml

Hand Cleanser

Een zachte doch grondige bionome reiniging van de handen is de belangrijkste basis voor een goede en gezonde hygiëne. Deze BeauCaire Hand Cleanser bevat de mildste reinigingssubstanties zodat uw handen zelfs bij regelmatig gebruik gezond en zacht blijven.

Tip: Verzorg uw handen daarna met de Dr. Baumann Handcream. Voor hele droge handen adviseren bij de Dr. Baumann Chapscream.

Inhoud: 250ml

Intensive Lotion

Intensive Lotion is een zeer rijke lotion voor de intensieve verzorging van de veeleisende en droge huid van zowel gelaat als lichaam. Beter geschikt dan de BEAUCAIRE Bodylotion als de huid een meer intensieve verzorging vraagt. Dit zeer voedende product bevat naast de vitamines E, A, C en D-panthenol ook nog eens urea, lactic acid en palmkernolie. Ook bijzonder geschikt voor gelaats- en lichaamsmassage.

Face & Body Peeling

Face and Body Peeling verwijdert zacht maar doeltreffend dode huidcellen van het gelaat en het lichaam zonder de huid te kwetsen. Deze nylonkorrels zijn zachter dan natuurlijke korrels van perzikpitten, die kleine wonden aan de huid veroorzaken. Optimale peeling zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums.

Inhoud: 250ml

BeauCaire Milde Oogverzorging

Eye Cream

Eye Cream is een rijke crème met vitamine E, A, D, panthenol, sesamolie en allantoine. Speciaal voor de verzorging van de gevoelige droge huid rond de ogen. De werkstoffen verhogen het vochtigheidsgehalte van de huid en voorkomen de vorming van fijne rimpeltjes veroorzaakt door droogheid.

Tip: Gebruik het restje op uw vingers voor de lippen en mondhoeken.

Eye Gel

Eye Gel is een frisse en olievrije gel met ceramides en hyaluronzuur voor de verzorging van de gevoelige en droge huid rond de ogen. De werkstoffen verhogen het vochtigheidsgehalte van de huid en voorkomen de vorming van fijne rimpeltjes veroorzaakt door droogheid.

Gebruik: Een heel klein beetje rondom de ogen deppen. Werkt ook goed als primer voor uw oogmake-up.

BeauCaire Haarverzorging

Shampoo

Milde bestanddelen reinigen zacht uw haar en hoofdhuid zodat u het haar zonder problemen dagelijks kunt wassen. Speciale beschermende werkstoffen voorkomen statisch haar en houden het haar zacht en mooi in vorm.

Inhoud: 250ml

Conditioner

Beaucaire Conditioner is de ideale aanvulling op de Beaucaire Shampoo. Vooral omdat de combinatie niet alleen invloed heeft op de huid maar ook op het haar en de hoofdhuid. Met onderhoudende ingrediënten zoals D-panthenol, vitamin E, urea en allantoin verbetert het de structuur van het haar en geeft het een atractieve zijden glans.

BeauCaire Overige Producten

Deo Cream

Een uitstekend en zacht alternatief voor de gangbare deodorant sprays. BeauCaire deodorant crème bevat substanties die transpiratiegeurtjes neutraliseren. Deze crème kan worden opgebracht en ingemasseerd, daar waar geurtjes moeten bestreden worden.

Ook ideaal bij zweetvoeten.

Inhoud: 50ml

Cream Mask

Intensief reinigend, kalmerend en herstellend masker op basis van Kaoline, ook bekend als “helende aarde”. Bij het verwijderen van het masker worden onzuiverheden van de huid weggenomen. Vitamine E, D-panthenol en Urea ondersteunen de verzorgende werking van het product.

Inhoud: 50ml

Gel Mask

Sterk vochtinbrengend masker op basis van meervoudige liposomen, Aloe Vera, Vitamine E en A, Hyaluronzuur en D-panthenol. Het gelmasker moet na het inwerken niet verwijderd worden. Resten die niet geabsorbeerd zijn, kunnen lichtjes in gemasseerd worden of verwijderd met een watje.

Inhoud: 50ml

Pimple Cream

Speciaal om puistjes en andere onzuiverheden te behandelen. Bevat Kaoline (helende aarde) en natuurlijke pigmenten. Bij consequent gebruik drogen de puistjes uit en de zwarte puntjes verdwijnen.
Ideaal in combinatie met BeauCaire Liposome Tea Tree.

Inhoud: 50ml

Baby & Kids Cream

Baby & Kids Cream van BeauCaire biedt een combinatie van huidcompatibele werkstoffen speciaal geselecteerd voor de jonge en tere huid, zoals Vitamine E, D-panthenol, Allantoine, Lactic Acid en verzorgende en voedende oliën.
Vanzelfsprekend bevat deze crème, net zomin als de andere BeauCaire producten geen, chemische conserveringsmiddelen, parfum of minerale olie. Hierdoor wordt uw kind niet al van op jonge leeftijd belast met deze voor de huid ongewenste stoffen.

Inhoud: 50ml

Baby Cleanser

Een mild reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor de jonge en broze babyhuid en de huid van jonge kinderen. Optimaal afgestemd om te gebruiken in combinatie met BEAUCAIRE Baby & Kids Cream. Milde reiniging zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums

Inhoud: 250ml

s.godrie@salonsilvia.nl