Gezichtsbehandeling

Een heerlijke ontspannen, huidverbeterende gezichtsbehandeling, aangepast op de conditie van je huid en jou persoonlijke wensen. Of je nu een snelle reiniging wilt of een uitgebreide relax behandeling. Alles is mogelijk.

Bij de Complete Skin Care behandeling wordt allereerst de conditie van de huid bekeken zodat ik daar de behandeling op kan aanpassen. Dan volgt er een verfrissende reiniging van de huid met een scrub of peeling. Vervolgens volgt er een diepte reiniging waarbij onzuiverheden verwijderd worden. Dan wordt er een liposomengel aangebracht, deze wordt aangepast aan uw huidtype of huidprobleem. Daarna volgt er een uitgebreide gezichts-, schouder- en/of nekmassage. Na de massage volgt een masker dat ook weer aangepast is op uw huidtype. En als laatste wordt er een dag of nacht verzorging aangebracht.

Tijdens deze behandeling kan er naar wens gekozen worden voor het epileren van de wenkbrauwen, harsen van ongewenste haartjes of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

Alle gezichtsbehandelingen worden volledig uitgevoerd met de gezonde en natuurlijke producten van Dr. Baumann. De producten van Dr Baumann zijn natuurlijk, milieuvriendelijk en diervriendelijk. Goed voor jouw huid en goed voor onze leefomgeving.

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is een cadeautje voor jezelf.

Heb je geen zin of tijd in een behandeling?

Ben je op zoek naar een goed product voor je huid, maar wil je geen behandeling? Dat kan, boek dan een productadvies gesprek. Afspraak kan ook telefonisch of per email worden gemaakt. Ik adviseer je graag welke huidproducten je het best kunt gebruiken. Je kan ook het online formulier voor gratis huidanalyse invullen. Na ontvangst hiervan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

s.godrie@salonsilvia.nl