Huid Analyse

Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde cosmetica gebruiken. En dat 20% van deze vrouwen huidproblemen krijgt door het gebruik van verkeerde make-up of cremés.

Een goede conditie van de huid begint dus bij goede informatie over de juiste huidverzorgingsproducten. Als eerste bekijk ik daarom welke verzorgingsproducten je gebruikt. Dan volgt er een huidanalyse. Waarbij de conditie van de huid wordt beoordeeld. Vervolgens krijg je een product advies waarmee je de huid in een goede conditie kunt houden of er eventueel herstel bereikt kan worden.

Een huid analyse is bij een behandeling of aankoop van producten geheel gratis. Er is ook een mogelijkheid om een online huid analyse in te vullen. Na ontvangst hiervan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cosmetica Analyse

Wat is nu een gezonde huidverzorging?

Ingrediënten in producten spelen een grote rol bij huidverzorging. Heel veel cosmetica bevat stoffen die helemaal niet huidvriendelijk zijn. Op langere termijn kunnen deze stoffen je huid zelfs irriteren en versneld laten verouderen.
Merken, reclameslogans en allerlei nieuwe "wonder-ingrediënten" zeggen niets over de kwaliteit van een cosmetisch product. Maar hoe kun je in het woud van aanbieders en een grote diversiteit aan merken en producten een juiste en betrouwbare keuze maken?

Dat kan onder andere door middel van een Cosmetica Analyse. Ik maak dan een analyse van je huidige verzorgingsproducten. Op de etiketten van verzorgingsproducten worden de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen die in cosmetica worden verwerkt. Deze voer ik in, in een onafhankelijk wetenschappelijk softwareprogramma. Daardoor weet je wat je huidige cosmetica wel of niet voor je huid doet en of je verzorgingsproducten geschikt zijn voor je huid.

Een cosmetica of huid analyse is bij een behandeling of aankoop van producten geheel gratis (normaal € 32,-)

Je kunt de cosmetica analyse ook zelf uitvoeren. Hieronder een link naar een 7 stappen ingrediënten analyse om uit te voeren op je eigen producten. Om te kijken of ze wel goed zijn voor je huid. Je kunt deze analyse ook online doen.


s.godrie@salonsilvia.nl