SkinIdent Ampullen

"Een krachtige behandeling voor snelle resultaten"

Soms is een standaard SKINIDENT verzorging net niet voldoende om de huid (terug) in optimale conditie te brengen. En soms wil je gewoon sneller resultaat. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN speciaal de geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten.

Vitamin E, A, Lipid

Vitamin E, A, Lipid biedt een perfecte bescherming door natuurlijke vitamine E, optimaal herstel door vitamine A en een uitstekende versterking van de huidbarrière door huideigen vetstoffen. Een weldaad voor elke huid maar in het bijzonder voor de rijpere huid en de door zonschade geteisterde huid.

Inhoud: 7ml

Vitamin C, H, D-panthenol

Vitamin C, H, D-panthenol is vooral aangewezen bij een vochtarme normale tot vette huid die tekenen van huidverslapping en vaalheid vertoont.

Inhoud: 7ml

Hyaluron-Urea

Hyaluron-Urea zijn twee uiterst belangrijke vochtigheidsfactoren voor de huid. Zeker samen met de liposomengels van SKINIDENT hebben ze een zeer sterke en langdurige werking. Vooral aangewezen bij een normale tot vette huid met tekenen van vochttekort. Ook bij psoriasis en eczeem.

Inhoud: 7ml

Lecithin-Ceramid

Lecithin-Ceramid zijn essentiële werkstoffen voor de bescherming en de gezondheid van de huid. Met deze ampulle bereikt u, samen met de liposomen van SKINIDENT, een versterking van de natuurlijke beschermingsfuncties van de huid. Vooral aangewezen bij een vetarme tot schrale en schilferige droge huid.

Inhoud: 7ml

Glucosamin Super

Glucosamin Super is een anti-aging werkstof die van nature voorkomt in het lichaam en essentieel is voor de aanmaak van hyaluronzuur, Glucosamine stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur IN de huid waardoor rimpeltjes en lijntjes afnemen. Een gladdere huid is het resultaat. Glucosamine werkt ook op hyperpigmentatie en stimuleert de vernieuwing van de cellen in de opperhuid waardoor het ook kan worden ingezet ter verbetering van een droge, schilferige huid.

Inhoud: 7ml