TRIND Cosmetics

Iedereen kan mooie nagels hebben!

Nagels hebben regelmatig verzorging nodig om ze in een goede conditie te houden. TRIND heeft een nagelverzorgingsroutine ontwikkeld die onmisbaar is voor een manicure: TRIND Nail Balsam + TRIND Nail Repair! De combinatie van deze twee producten voorkomt nagelproblemen en lost 80% van alle nagelproblemen op. Gebruik Nail Balsam regelmatig om je nagels te hydrateren en te voeden. Gebruik vervolgens Nail Repair als basecoat om je nagelconditie te onderhouden en te beschermen.

TRIND Nail Repair Natural

Nagelversterker voor broze en splijtende nagels

De nagelplaat bestaat voornamelijk uit keratine (eiwitmoleculen). Het actieve ingrediënt van Nail Repair versterkt de keratine strengen in de nagel, met als resultaat mooie en sterke nagels in slechts 2 weken. TIP: Gebruik in combinatie met TRIND Nail Balsam voor het beste resultaat.

Inhoud: 9 ml

TRIND Nail Balsam

Voor sterke nagels

Gehydrateerde nagels zijn sterker, hierdoor breken en splijten ze minder snel.

TIP: Gebruik in combinatie met TRIND Nail Repair voor het beste resultaat in slechts 2 weken.

Olievrij zodat je meteen je nagels kan lakken. Verrijkt met biotine, vitamine E en B5.

Inhoud: 9 ml

TRIND Starter Kit

Handige starterskit voor de verzorging van nagels en nagelriemen

Trind Starter Kit is een handige nagelverzorgingsset voor de verzorging van kwetsbare gespleten nagels en droge nagelriemen. Met deze set kunt u uw nagels en nagelriemen verzorgen en onderhouden. Deze starterskit bestaat uit 3 producten, namelijk de Trind Nail Magic Buffer (een nagelvijl die de nagels glad en mooi glanzend maakt), de Trind Nail Balsam (hydrateert de nagels zodat ze minder snel gaan splijten en breken) en de Trind Nail Repair Naturel (versterkt de nagels door middel van keratine en geeft ze een mooie natuurlijke glans). Met deze starterskit heeft u binnen 2 weken mooiere en sterkere nagels voorzien van een natuurlijke glans waarmee u voor de dag kunt komen!

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Gebruik eerst de (halve) zwarte zijde van de Trind Nail Magic Buffer. Gebruik deze zijde eens per 4 weken. Maak halfronde bewegingen op de nagel, zo verwijdert u de uitgedroogde hoorncellen van de nagel (wit stof ). Gebruik daarna met dezelfde halfronde bewegingen de (halve) witte zijde. Herhaal deze bewegingen ten slotte met de lange grijze zijde. Het resultaat: schitterend gladde en glanzende nagels. Stap 2: Breng een dun laagje Trind Nail Balsam aan op een schone nagel en laat het 1-2 minuten intrekken. Masseer het overtollige product in de nagels en de huid rondom de nagels. Stap 3: Breng een dun laagje Trind Nail Repair Naturel aan. Voor mooie en sterke nagels herhaal stap 2 en 3 dagelijks voor tenminste 2 weken lang. Voordat u Trind Nail Balsam en Trind Nail Repair opnieuw aanbrengt, verwijder het oude laagje met een nagellakremover. Maak de hals van het flesje schoon na gebruik.

TRIND Cuticle Remover

Voor mooie nagelriemen

Voor het losweken en verwijderen van vastzittende nagelriemen

Inhoud: 9 ml

TRIND Cuticle Balsam

Voedende balsem voor droge en beschadigde nagelriemen

Mooie en sterke nagels beginnen met een goede verzorging van je nagelriemen. De olievrije formule trekt snel in. Verrijkt met vitamine E en B5.

Inhoud: 9 ml  

TRIND Caring Base Coat

Basis voor mooie gelakte nagels

Verrijkt met actieve ingrediënten die de nagel in een optimale conditie houden.

Inhoud: 9 ml

TRIND Caring Top Coat

Houdt nagellak langer mooi!

Langhoudende en snel drogende top coat met extreem glanzende finish.

Verrijkt met actieve ingrediënten die de nagel in optimale conditie houden bij gebruik op een schone, natuurlijke nagel.

Inhoud: 9 ml  

TRIND Acetone Free Nailpolish Remover

Aceton vrij. Extra mild en verzorgend

De TRIND Acetone Free Nailpolish Remover verwijdert nagellak effectief en snel. Voorkomt uitdroging van de nagel.

Inhoud: 9 ml

TRIND Ridge Filler

Trind Ridge Filler is een basecoat, die precies de spleetjes opvult en zorgt voor een perfect en glad nageloppervlak. De Ridge filler moet helemaal droog zijn voor het aanbrengen van een gekleurd lakje.

Inhoud: 9 ml  

TRIND Caring Color Nagellak

Een verzorgende nagellak die de conditie van jouw nagels onderhoudt. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Inhoud: 9 ml  

s.godrie@salonsilvia.nl