Voet-Wellness Behandeling

Kom volledig tot jezelf in een verzorgende verwen behandeling voor de voeten met een diep ontspannende werking dankzij de heerlijk geurende producten van bionomeSPA Wellness.

Ontspanning wordt steeds belangrijker in een tijd waarin mensen het steeds drukker krijgen. Die ontspanning en het gevoel van welzijn ga je ervaren tijdens deze Voet-Wellness behandeling.

Als eerste krijgt u een voetbad met dode zeezout en aromatische oliën speciaal op u afgestemd. Dit stimuleert de bloedsomloop in voeten en benen, verzorgt de huid en geeft nieuwe energie. Daarna worden met een scrub de dode huidcellen verwijderd. Vervolgens kunt u een keuze maken uit twee heerlijke intens werkende maskers:

  • Een verwarmend voetmasker: Voor diepe ontspanning, koude voeten of reumaklachten. Dit is een heerlijk geurend comfort masker die de huid intensief verzorgt en een verwarmende werking heeft
  • Een vitaliserend voetmasker: Voor zware, vermoeide of onrustige benen. De vermoeidheid verdwijnt en maakt plaats voor vitaliteit en een tintelfris gevoel.

De behandeling wordt afgerond met een ontspannende massage van de voeten en onderbenen met een massage olie die speciaal op jouw is afgestemd.

Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van de producten van de gezonde en natuurlijke producten van Dr. Baumann bionomeSPA Wellness. De producten van Dr Baumann bionome SPA Wellness zijn natuurlijk, milieuvriendelijk en diervriendelijk. Goed voor jouw huid en goed voor onze leefomgeving.

s.godrie@salonsilvia.nl