Gezichtsbehandeling

Een heerlijke ontspannen, huidverbeterende gezichtsbehandeling, aangepast op de conditie van je huid en jou persoonlijke wensen. Of je nu een snelle reiniging wilt of een uitgebreide relax behandeling. Alles is mogelijk.

Bij de Relax Gezichtsbehandeling wordt allereerst de conditie van de huid bekeken zodat ik daar de behandeling op kan aanpassen. Dan volgt er een verfrissende reiniging van de huid met een scrub of peeling. Vervolgens volgt er een diepte reiniging waarbij onzuiverheden verwijderd worden. Dan wordt er een liposomengel aangebracht, deze wordt aangepast aan uw huidtype of huidprobleem. Daarna volgt er een uitgebreide gezichts-, schouder- en/of nekmassage. Na de massage volgt een masker dat ook weer aangepast is op uw huidtype. En als laatste wordt er een dag of nacht verzorging aangebracht.

Tijdens deze behandeling kan er naar wens gekozen worden voor het epileren van de wenkbrauwen, harsen van ongewenste haartjes of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

Alle gezichtsbehandelingen worden volledig uitgevoerd met de gezonde en natuurlijke producten van Dr. Baumann. De producten van Dr Baumann zijn natuurlijk, milieuvriendelijk en diervriendelijk. Goed voor jouw huid en goed voor onze leefomgeving.

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is een cadeautje voor jezelf.