Heerlijke Verwen Behandeling Thuis

Het zijn vreemde tijden en ja, “het is wat het is” maar dat wil niet zeggen dat we ook het genieten on hold moeten zetten, in tegendeel!

Verzorgingsrituelen zorgen vaak voor een beter mentaal welzijn. En als je ze ’s avonds uitvoert, helpen ze je beter te slapen en heb je ’s ochtends een fijn uitgerust gevoel. Zet dus je televisie uit, berg je tablet op, klap je laptop dicht, vergeet even die telefoon en ga lekker aan de slag. Ik heb voor jou alvast de ideale producten voor je ritueel én bovendien aan een extra verwenprijs!


1. Maak je badkamer lekker warm en hang een bordje “niet storen” aan de deur. Vergeet ook de geurkaarsen niet!

2. Muziek! Kies iets wat voor jou rustgevend en ontspannend werkt. Zolang het je maar rust geeft, is alles geoorloofd en zingen mag!

3. Neem uitgebreid een bad of een douche en was je van top tot teen. Gebruik wel milde, veilige badproducten, zonder parfums en conserveringsmiddelen.

4. Aan de slag!

  • Je huid is nu lekker ontspannen. Het ideale moment om al die dode huidcellen van weg te scrubben met de Dr Baumann Peeling Medium.
  • Spoel en droog je gezicht af en verzorg je huid diep met het vocht inbrengend liposome masker. Neem er gerust een kopje kamillethee bij. Tegen de tijd dat die op is, kan je wat er nog aan masker op je huid zit, zachtjes inmasseren.
  • Maak er een ‘full body treatment’ van met de milde, voedende Body Lotion van Dr Baumann.
  • Geef ook je voeten en handen speciale aandacht met de Dr Baumann Foot Cream Tea tree oil en de Dr. Baumann Hand Cream.

5. Dim het licht, tijd voor je pyjama! Gedempt licht geeft ons lichaam onbewust het signaal dat het avond is en zo langzaam bedtijd. Ons lichaam maakt dan melatonine aan. Het slaaphormoon wat ons helpt in slaap te komen en goed te slapen. Vermijd dan ook je TV, tablet, telefoon (ja, moeilijk!) en laptop. Dit licht geeft namelijk een signaal aan je lijf dat het dag is en dat willen we niet!

Slaap lekker ....


Set Verwenbehandeling Thuis

1 x LIPOSOME MASK (1941) + 1 x PEELING MEDIUM (1939) + 1 x HAND CREAM (1027) + 1 x FOOT CREAM TEA TREE OIL (1110) + 1 x BODY LOTION (1024)

SETPRIJS 80 euro in plaats van 115 euro.

Te bestellen in de webshop of stuur mij een mailtje.


Relaxte groet,

Silvia