3 Nieuwe Producten

Dr Baumann introduceert 3 nieuwe producten:

1. DR. BAUMANN FootMask

Het nieuwe DR. BAUMANN FootMask is pure verwennerij voor de vermoeide voeten na een lange, belastende dag van rechtstaan, slenteren of lopen. Het DR. BAUMANN FootMask biedt een intensieve verzorging met hoogwaardige oliën en vitamine E. Daarnaast bevat het ook algenextract wat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Je voeten zijn in no time terug fit en klaar voor nog een rondje! :-)

Gebruik: Breng een behoorlijke laag aan na het reinigen van de voeten (bijv. met het Footh Bath Concentrate van DR. BAUMANN), laat 10 à 15 minuten inwerken en masseer het restant in.

Prijs € 19,80


2. DR. BAUMANN HandMask

Het nieuwe DR. BAUMANN HandMask biedt een intensieve, rijke behandeling voor de handen op basis van de hoogwaardige oliën van macadamia en jojoba, met vitamine E, ureum, rozemarijnolie en algenextract. Uitstekend geschikt voor de regeneratie van gestreste en zeer droge handen, bijvoorbeeld over nacht.

Gebruik: Voor een extra intensieve werking breng je het DR. BAUMANN Hand Mask bij voorkeur aan voor het slapengaan. Op die manier kan het de hele nacht inwerken en sta je 's ochtends op met zachte, diep verzorgde handen die er weer tegenaan kunnen. Breng royaal aan op de handen en masseer in. Laat wat niet onmiddellijk wordt opgenomen gewoon zitten.

Prijs € 19,80


3. DR. BAUMANN Chaps Cream Super

Voor wanneer de klassieke Chaps Cream net niet voldoende is, is er nu de DR. BAUMANN Chaps Cream Super!

Het nog hogere gehalte van essentiële vetzuren en het hoge ureumgehalte van 8% zorgen voor een ideale bescherming en sterkere remediëring voor de zwaar verhoornde, gebarsten, droge en ruwe voethuid. De nieuwe Chaps Cream Super werkt ook bij moeilijkere gevallen. De huid van de voeten blijft lang soepel en symptoomvrij lopen wordt weer mogelijk. Ideaal ook voor voetmassage.

Prijs € 18,90