Welkom in mijn Webshop

De producten die zichtbaar zijn in mijn webshop zijn de meest verkochte producten in mijn salon. Kun je een specifiek product niet terugvinden in de webwinkel? Neem dan s.v.p. contact op.

De prijzen van de verkoopproducten van Dr Baumann, Beuacaire en SkinIdent staan hierop niet vermeld, dit is op uitdrukkelijk verzoek van de leverancier Dr .Baumann International.

Dr. Baumann heeft uitstekende producten voor iedere budget en ieder huidtype, huidverjonging, huidproblemen o.a acne en eczeem.

Hieronder een prijsindicatie van een volledige verzorgingsset (reiniging, lotion, liposomen en een aanvullende crème).

  • BeauCaire: € 88 (gemiddeld 0.51 per dag)
  • Dr Baumann Classic: € 146 (gemiddeld 0.97 cent per dag)
  • SkinIdent: € 252 (gemiddeld 1.30 euro per dag)

Door de hoge kwaliteit van de bionome producten zijn ze zeer zuinig in gebruik. Je doet gemiddeld ongeveer 2.5 maand met deze producten.

Klanten van Salon Silvia kunnen met een wachtwoord eenvoudig en snel producten bestellen. Ben je nog geen klant? Neem dan contact met mij op voor een gratis huidanalyse en productadvies. Deze huidanalyse kan je ook online uitvoeren, klik dan hier.

Productadvies

Bent u op zoek naar een goed product voor uw huid, maar wilt u geen behandeling? Boek dan een gratis productadvies gesprek. Afspraak kan telefonisch of per email worden gemaakt. Ik adviseer u graag welke huidproducten u het best kunt gebruiken. Op mijn website kun u ook het online formulier voor gratis huidanalyse invullen. Na ontvangst hiervan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat hieronder je naam en email achter, dan ontvang je het wachtwoord voor de webshop en prijzen.

Aanvraag wachtwoord

AANBIEDINGEN

Dr Baumann

Dr Baumann for Men

BeauCaire

SkinIdent

Baumann Make-Up

Wellness

Hypogeen

Trind

WandelWol