EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Silvia Godrie, als gediplomeerd Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste bied ik je verschillende pedicurebehandelingen en gezichtsbehandelingen aan. Maar ook voor goede huidadviezen en belangrijke informatie over cosmetische ingrediënten kun je bij mij terecht.

In 2005 ben ik geslaagd voor mijn pedicure diploma en ben daarna gelijk mijn salon gestart. Het pediucre vak is super interessant. In mijn honger naar meer kennis heb ik vele verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Gaande weg kwam er bij mij steeds meer interesse voor de huid. Zelf heb ik geen gemakkelijke huid en ben ik allergisch voor allerlei producten. Om me daar verder in te verdiepen heb ik de opleiding tot Schoonheidsspecialiste gevolgd en vervolgens ook de opleiding Dermatologie voor de Huid. In mijn lange zoektocht naar goede en gezonde cosmetica ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Dr. Baumann. Alle producten van Dr. Baumann zijn milieuvriendelijk samengesteld, bevatten geen schadelijke stoffen, geen overbodige verpakkingen en zijn dierproefvrij.

Kwaliteit in mijn salon is voor mij zeer belangrijk, reden waarom ik mezelf blijf ontwikkelen door het volgen van cursussen, workshops, lezingen en het lezen van vakliteratuur. Mijn streven is om iedereen met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Iedereen is welkom in mijn salon. Vrouwen en mannen, jong en oud en met of zonder huid- en/of voetproblemen. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk, waar ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Aarzel niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies op maat.

Kijkje in de Salon

Neem een kijkje in de salon en blader door de foto's.

s.godrie@salonsilvia.nl